Naši programi so prilagojeni vsakdanjim potrebam skrbnikov psov, ki živijo v mestnem okolju in v tesnem sožitju z ljudmi.  
Pogoj za udeležbo v vseh aktivnostih je ažurno cepljenje proti kužnim boleznim.


ŠOLANJE

SKUPINSKI TEČAJI 

potekajo v majhnih skupinah 
(5-7 tečajnikov), zato omogočajo individualen pristop, hkrati pa nudijo primerno skupinsko okolje za delo ob drugih psih in v različnih življenjskih situacijah. 

REDNI SKUPINSKI ZAČETNI IN NADALJEVALNI TEČAJI OSNOVNEGA ŠOLANJA 

potekajo dvakrat letno (od marca do julija in od septembra do decembra), glede na povpraševanje pa organiziramo izredne tečaje tudi v drugih obdobjih. 

OBČASNI SKUPINSKI TEČAJI

ko je dovolj zanimanja, pripravimo še 
Tečaj za pse igralce, Tečaje trikcev in Malo šolo razstavljanja. 

 

INDIVIDUALNI TEČAJI 

Omogočimo jih skrbnikom, ki skupinskih tečajev ne morejo ali ne želijo obiskovati. Srečanja lahko potekajo po naših rednih programih ali pa po programu, ki ga posebej prilagodimo skrbnikovim željam.

 

TEČAJ "PASJI IGRALCI"

Občasno  organiziramo tečaje za pasje igralce. Vse primerne pse tudi uvrstimo v seznam potencialnih kandidatov za naše kasnejše projekte.

Za reklame, predstave, TV in filme namreč izbiramo primerne pse, mačke in druge živali, ki jih v skladu z naročnikovimi zahtevami izurimo za nastope na različnih projektih. Pri tem dosledno pazimo na varnost in dobrobit vseh sodelujočih - živali in ljudi.

 

REKREACIJA 

Mini-coursing

Vemo, kako radi se psi poženejo za vsem, kar se premika, pa v naravi tega ne smejo početi. Željo po lovu jim lahko odlično poteši tek za umetno vabo, ki simulira plen in beži pred psom. Teke prireja šola PRIDEN.SI občasno, ob koncih tedna, v zgodnjih jutranjih urah ali pozno popoldne.
Več preberite TU.

delo z nosom

Za organizacijo tečajev v naši šoli se povežemo z ekipo  K9DETEKTOR, ki izvaja to novo dejavnost. Gre za zanimivo kinološko disciplino, ki predstavlja zabavo za psa in vodnika. Spodbuja velik del pasjih možganov, namenjenih vohu, kar je pri povprečnemu hišnemu ljubljenčku najbolj zanemarjeno čutilo. Delo z nosom je primerno za pse prav vseh pasem in starosti. Sporočite nam, če bi radi poskusili tudi vi.

Dejavnosti v perspektivi

V stiku smo že z ameriškimi lastniki licence za barn-hunt, razmišljamo o enostavnem tunelu za pse jamarje, organizirali bomo prireditve trikcev ... zamisli in želja je še veliko.